آب و فاضلاب اهواز|نمایش جزییات خبر
همزمان با دهه فجر انجام شد

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۹ پروژه آبرسانی شرکت آبفا اهواز

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۹ پروژه آبرسانی شرکت آبفا اهواز
همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ۴۹ پروژه عمرانی در بخش آبرسانی شهری و روستایی کلانشهر اهواز و شهرهای تابعه با اعتباری بالغ بر ۶۹۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده و یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اهواز، با اجرای این پروژه‌ها بیش از ۷۳۸ هزار نفر از جمعیت کلانشهر اهواز و شهرهای باوی، کارون و حمیدیه از خدمات پایدار آب شرب سالم و بهداشتی بهره‌مند خواهند شد.

مهندس حسین عبیداوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز، همزمان با دهه مبارک فجر و چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، از افتتاح و بهره‌برداری ۳۱ پروژه عمرانی و آغاز عملیات اجرایی ۱۸ پروژه دیگر در حوزه آبرسانی خبر داد.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل احداث و ارتقای ۱۰ باب تصفیه‌خانه و تأسیسات آبرسانی و اجرای ۲۲۱ کیلومتر خطوط انتقال و شبکه توزیع آب است که نقش مؤثری در افزایش پایداری و کیفیت تأمین آب شرب منطقه خواهد

داشت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به اینکه بخش عمده اعتبارات اجرای این پروژه‌ها از محل منابع ملی، استانی و اعتبارات نفت تأمین شده است، اظهار کرد: از مجموع جمعیت بهره‌مند، ۵۷۳ هزار نفر در مناطق شهری و ۱۶۵ هزار نفر در مناطق روستایی سکونت دارند.

سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
12:47
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید