آب و فاضلاب اهواز|نمایش جزییات خبر

بازدید مدیرعامل شرکت آبفا اهواز از مرکز ارتباط با مشتریان

بازدید مدیرعامل شرکت آبفا اهواز از مرکز ارتباط با مشتریان
حسین عبیداوی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان شرکت از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اهواز، حسین عبیداوی با حضور در مرکز ارتباط با مشتریان شرکت از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید کرد و در جریان روند رسیدگی به درخواست‌ها، گزارش‌های مردمی و فرآیند ثبت و پاسخ‌گویی به شکایات مشترکان قرار گرفت.

در این بازدید، مدیرعامل ضمن گفت‌وگو با کارشناسان و اپراتورهای مرکز، بر افزایش سرعت پاسخ‌گویی، ارتقای کیفیت خدمات، توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت ارتباط دوطرفه با شهروندان تأکید کرد. وی همچنین توجه به نظرات و رضایت مشترکان را از مهم‌ترین رویکردهای شرکت دانست و از تلاش‌های کارکنان این مجموعه قدردانی نمود.

در ادامه این برنامه، حاجی‌پور، مدیر مرکز ارتباط با مشتریان شرکت، با تشریح قابلیت‌ها و عملکرد نرم‌افزارهای جدید این مرکز، اظهار کرد که با بهره‌گیری از این سامانه‌ها و افزایش ظرفیت پاسخ‌گویی، تلاش می‌شود خدمات‌رسانی به شهروندان هرچه سریع‌تر و با کیفیت مطلوب‌تری انجام شود.

گفتنی است، مرکز ارتباط با مشتریان به‌منظور ارتقای کیفیت پاسخ‌گویی و تقویت تعامل با مشترکان، اقدام به راه‌اندازی یکی از به‌روزترین نرم‌افزارهای مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) کرده است. این اقدام با هدف افزایش سرعت ارائه خدمات، یکپارچه‌سازی اطلاعات مشترکان و توسعه خدمات غیرحضوری انجام گرفته است.

چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴
08:11
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید