آب و فاضلاب اهواز|نمایش جزییات خبر

افت فشار و قطعی آب در منطقه کوت عبدالله قدیم برطرف شد

افت فشار و قطعی آب در منطقه کوت عبدالله قدیم برطرف شد
پیرو بازدید مهندس عبیداوی، مشکل چندین ساله افت فشار و قطعی آب در منطقه کوت عبدالله قدیم شهرستان کارون برطرف شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب اهواز، با انجام چندین عملیات فنی از جمله مرئی‌سازی و تنظیم مجدد شیرآلات شبکه، و همچنین تهیه و نصب یک دستگاه پمپ جدید برخط، اجرای پایپینگ ،تهیه تابلو برق ، مشکلات چندین‌ساله قطع آب و افت فشار آب در منطقه کوت عبدالله قدیم برطرف شد.

این اقدامات پیرو بازدید مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز به همراه  فرماندار شهرستان و معاون بهره‌برداری و توسعه آب از نقاط مختلف دارای تنش آبی در شهرستان کارون در تاریخ ۱۶ شهریورماه سال جاری انجام گرفت.

هدف از این عملیات، بهبود پایداری شبکه، افزایش فشار آب در ساعات اوج مصرف و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان مناطق شهرستان کارون بوده است.

شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴
08:55
امتیاز را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید